Veerkrachtig

 

 

Samen Veerkrachtig’ is de slogan van het regionaal project omtrent Geestelijke Gezondheid in 2018. Het komende jaar slaan de 7 lokale dienstencentra van Zuid Oost- Vlaanderen en Logo Gezond + vzw de handen in elkaar om de veerkracht van hun bezoekers en hun personeelsleden te versterken. Want wie voldoende veerkracht heeft, staat sterker en positiever in het leven, veert terug bij stress en tegenslag en kan zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen.

Veerkracht heeft veel te maken met wat je denkt, voelt en doet. Dit kan je trainen door middel van de 10 Fit in je Hoofd- stappen. Maar ook je leefomgeving speelt een grote rol: een warme buurt, beweegmogelijkheden, ontspanning en cultuur,…
“Lokale dienstencentra zijn dus de plaats bij uitstek om veerkracht te versterken.” zegt Johanna Vande Populiere, centrumleider van de Vesting.

“Elke maand zullen de lokale dienstencentra in Oudenaarde, Deinze, Gavere, Herzele, Zottegem en Ronse aan de slag gaan met één tip van Fit in je Hoofd. Alle deelnemers ontvangen per tip een stempel. Met een volle spaarkaart kunnen ze op 10 oktober gratis deelnemen aan een ontbijt en een voordracht van Zaki.

Wil je nu al aan de slag? Geef je veerkracht dan een boost met de oefeningen op www.fitinjehoofd.be of vraag een papieren exemplaar in de Vesting!

 

Februari.jpg
© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com