Wij zijn tijdelijk verhuisd, maar vanaf 8 mei keren we terug naar onze oorspronkelijke plek! De ingang is momenteel dezelfde als de ingang van het nieuwe WZC.

 
Welkom op de website van de Vesting, lokaal dienstencentrum te Oudenaarde.

De Vesting: altijd tot je dienst!

Activiteitenkalender: klik hier.

  

Wat heeft de Vesting jou te bieden of waarmee staan wij, als lokaal dienstencentrum, tot jouw dienst?


Wel, wij organiseren 3 soorten activiteiten, namelijk informatieve, recreatieve en vormende
Enkele voorbeelden: een voordracht over gezondheidsthema's, energie, pensioen, een spelletjesnamiddag, leesclub, workshop bloemschikken, kruidencursus, lessen ipad, android, facebook, taalgroepen, ...

 

Maar ook voor informatie over allerlei diensten in Oudenaarde (zoals het Sociaal Huis, het Netwerk Levenseinde, Centrum Geestelijke Gezondheidszorg, Justitiehuis, Leerpunt, ...) ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen Oudenaarde als onze broekzak en helpen je graag verder, of, als wij jouw vraag niet kunnen beantwoorden, verwijzen je gericht door naar de juiste dienst of persoon zodat je niet van het kastje naar de muur moet lopen.

 

Klik hier voor meer activiteiten.
Wil je de maandelijkse activiteitenkalender digitaal (pdf) ontvangen? Geen probleem, stuur ons een mailtje of schrijf je in op onze 
nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat hij in je mailbox valt.

 

Voor de dorst, de honger en een gezellige babbel.

 

In onze bar vind je niet alleen iets te drinken, maar ook de krant van de dag, allerlei weekbladen en tijdschriften, gezelschapspellen en - en dat is misschien nog het belangrijkste - leuke mensen die zin hebben in een gezellige babbel.
De krant is ‘leesbaar’ vanaf 10 uur, de bar is open vanaf 11u en sluit zijn deuren om 18u. (Op zaterdag van 14u tot 17u en op zon- en feestdagen gesloten.)
Opgelet: tijdens de verbouwing bevindt de bar zich op het eerste verdiep van het woonzorgcentrum, naast de lokalen van dienstencentrum de Vesting. Neem hiervoor de nieuwe ingang!

Heb je honger of geen zin om te koken? Dan kan je in restaurant ‘de Pelikaan’ een heerlijk maal (soep, drank, gerecht en dessert) nuttigen voor een vriendenprijsje.
Voor meer info over ‘de Pelikaan’, de prijzen en wat er voor de volgende dagen op het menu staat, klik 
hier.
De toegang voor het restaurant tijdens de verbouwingen is voorzien aan de zijkant van de oudbouw (tegenover dierenpark, naast hellend vlak).

 

Voilà, tot zover een korte voorstelling van ‘de Vesting’. Snuffel gerust verder rond op deze website om ons nog beter te leren en vergeet niet: altijd welkom!


Johanna, Andries, Abiké en de meer dan 100 vrijwilligers.

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com