Welkom op de website van de Vesting, lokaal dienstencentrum te Oudenaarde.

De Vesting: altijd tot je dienst!

Activiteitenkalender: klik hier.

 

Vanaf maandag 15 mei zijn er wegenwerken gepland ter hoogte van de site Meerspoort, in opdracht van Stad Oudenaarde. Hierdoor zullen het WZC Meerspoort en het nieuwe Sociaal Huis ongeveer 20 werkdagen moeilijker bereikbaar zijn.

Voor de automobilisten:

Je kan het Sociaal Huis en WZC Meerspoort  tijdens de werken met de auto niet bereiken via de Minderbroederstraat.

De site Meerspoort 30 is dan enkel te bereiken via Bevere (Neringstraat), waar tijdelijk tweerichtingsverkeer is toegestaan. Hier zullen verkeerslichten worden geplaatst om het verkeer vlot te laten verlopen.

Voor de voetgangers en fietsers:

Optie 1: volg dezelfde route als de automobilisten

Optie 2: Op het einde van de parking van de Delhaize neem je de smalle doorgang links, dan kan je ons via de normale weg bereiken en dit zolang de werken het toelaten (zie de oranje pijl op de tekening hierboven)

Half juni wordt asfalt gegoten, waardoor de site gedurende 1 dag volledig ontoegankelijk zal zijn voor auto’s.  De exacte datum voor deze hinder is nog niet gekend (vermoedelijk 2e week van juni). Hierover volgt vooraf een communicatie via www.ocmwoudenaarde.be.

Bijkomende info over deze wegwerkzaamheden kan je vinden op http://www.oudenaarde.be/wegenwerken/weg-en-rioleringswerken-meerspoort

 

Wat heeft de Vesting jou te bieden of waarmee staan wij, als lokaal dienstencentrum, tot jouw dienst?


Wel, wij organiseren 3 soorten activiteiten, namelijk informatieve, recreatieve en vormende
Enkele voorbeelden: een voordracht over gezondheidsthema's, energie, pensioen, een spelletjesnamiddag, leesclub, workshop bloemschikken, kruidencursus, lessen ipad, android, facebook, taalgroepen, ...

 

Maar ook voor informatie over allerlei diensten in Oudenaarde (zoals het Sociaal Huis, het Netwerk Levenseinde, Centrum Geestelijke Gezondheidszorg, Justitiehuis, Leerpunt, ...) ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen Oudenaarde als onze broekzak en helpen je graag verder, of, als wij jouw vraag niet kunnen beantwoorden, verwijzen je gericht door naar de juiste dienst of persoon zodat je niet van het kastje naar de muur moet lopen.

 

Klik hier voor meer activiteiten.
Wil je de maandelijkse activiteitenkalender digitaal (pdf) ontvangen? Geen probleem, stuur ons een mailtje of schrijf je in op onze 
nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat hij in je mailbox valt.

 

Voor de dorst, de honger en een gezellige babbel.

 

In onze bar vind je niet alleen iets te drinken, maar ook de krant van de dag, allerlei weekbladen en tijdschriften, gezelschapspellen en - en dat is misschien nog het belangrijkste - leuke mensen die zin hebben in een gezellige babbel.
De krant is ‘leesbaar’ vanaf 10.30 uur, de bar is open vanaf 11u en sluit zijn deuren om 18u. (Op zaterdag van 14.30u tot 17u en op zon- en feestdagen gesloten.)

 

Heb je honger of geen zin om te koken? Dan kan je in restaurant ‘de Pelikaan’ een heerlijk maal (soep, drank, gerecht en dessert) nuttigen voor een vriendenprijsje.
Voor meer info over ‘de Pelikaan’, de prijzen en wat er voor de volgende dagen op het menu staat, klik 
hier.

 

 

Voilà, tot zover een korte voorstelling van ‘de Vesting’. Snuffel gerust verder rond op deze website om ons nog beter te leren en vergeet niet: altijd welkom!


Johanna, Andries, Abiké en de meer dan 100 vrijwilligers.

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com