Boodschappendienst

Wij zijn gestart met een boodschappendienst voor 60-plussers uit Oudenaarde met een verminderde mobiliteit, personen die door ziekte, ongeval, zorg voor een huisgenoot, … moeilijk de woonst kunnen verlaten.  In uitzonderlijke gevallen kan omtrent de leeftijdsvoorwaarde afgeweken worden.

De hulp wordt geboden door vrijwillige chauffeurs van de mindermobielencentrale die de boodschappen voor jou doen. Dit houdt in dat ze alles wat op het boodschappenlijstje vermeld staat halen en thuis bezorgen.  Zo kan er nog een leuke babbel (met de nodige afstand) aan de deur ontstaan.

De boodschappen gebeuren op dinsdag en donderdag tussen 10u en 15u30.  Enkel voor dringende boodschappen kan van dit moment afgeweken worden, zoals ophalen medicatie of na een ontslag uit het ziekenhuis. Per keer zullen onze vrijwilligers op maximum 3 plaatsen boodschappen doen en dit binnen een straal van ca. 10 km.  Het gebruik van de boodschappendienst is bovendien gratis.

In samenwerking met vrijwilliger Mercedes Waege van onze M-Boetiek kunnen ook kledingpakketten op maat samengesteld worden die aan huis geleverd worden.        Laat ons weten wat je mist in je kleerkast.

Wens je van deze dienst gebruik te maken?
Voor meer info:
Telefonisch: 055/460.680
Via mail: devesting@oudenaarde.be

© 2013 | Webdesign by My-Websitebuilder.com |  SEO & SEA by Opti-Seo.com